Er even tussen uit
Door: Juliane
Blijf op de hoogte en volg Juliane
15 Maart 2008 | Zweden, Stockholm
Deze keer bleef ik vier dagen hier. Na woensdag nog de hele dag gewerkt te hebben laat vetrokken naar Stockholm. Ik begin eraan te wennen. Op het vliegveld haar ik svedish om mij heen. Ik moet lachen omdat ik het grappig vind dat ik ondertussen al heel wat woorden kan verstaan. In Sweden aangekommen heb ik donderdag gewerkt. Eindelijk de rust om verslagen af te maken en mails te beantwoorden. S'avonds zijn we lekker de stad in, voor het eerst stappen in Stockholm. Life band, bier, en lekker praten. Vrijdag had ik een afspraak bij een fysiotharapeut. Raar, reis je na een ander land en dan doe je zoiets normaals. Maar ik geniet het om zo veel mogelijk normale dingen te doen. In de middag nog iets normaals: IKEA! Grappig is dat deze overal op de wereld precies gelijk zijn. Laat in de avond naar de zomerstuga gereden zodat we zaterdag lekker een dag in de natuur kunnen verbrengen. Toch wel gaaf dat je een keer geen auto hoort, maar echt alleen maar volgels. Wat ga ik het leuk vinden in de zomer als we gewoon met het tendje erop uit kunnen trekken. en gewoon zo maar ergens mogen staan!
Zondag dan voor het eerst naar Skansen. Heel Stockholm scheen daar ook even van de zon te willen genieten. Maar dat mocht de pret niet drucken. Want we haaft al wel eens een Eland gestreeld? Toch wel indrukwekkend deze beesten. En moelijk voor te stellen dat die gewoon vrij in de natuur rond lopen.
23 Maart 2008 - 09:34
Frony:
Hejj meid,
Wat lees ik nu??!?! Dus toch wel aan de slag voor het EK <21? Zou wel erggg super zijn!! Vertelvertel