Een blauw - gele zomer
Door: Juliane
Blijf op de hoogte en volg Juliane
11 Augustus 2008 | Zweden, Stockholm
En verder? Ik kan vier keer per week lekker indoor trainen. Heb dus gelukkig geen last van het shit weer hier. Sommige trainingen kan ik met de groep van Goteborg meedoen en krijg interesante tips van de trainer.
Verder ben ik met de neus in de boter gevallen, want afgelopen weekend was een groot festival in de stad. Drie dagen lang best goede muziek. En vooral veel zweedse muziek, wat best grappig was en voor goede stemming zorgde. Ik heb er van genoten.
Wat verder? Ik geniet er van om weer een nieuwe cultuur van binnen uit te leren kennen en kleine zweedse gewoonten te ontdekken. Bijvoorbeeld is Zweden het 'mijn'eerste land waar je ok in een bus de gordel moet omdoen. Of waar bij 50% van de gebouwen een landsvlag hangt, soma wel twee en waar bij een concert de biertent zo hermetisch afgesloten is dat je echt boven 18 moet zijn om een biertje te kunnen drinken. Maar er valt nog genoeg te ontdekken en te beleven, dus ik heb zin in de komende drie weken!
11 Augustus 2008 - 11:53
Ina:
Nieuwe landen, nieuwe gewoontes, in je rugzak kan daarvan niet genoeg zitten.
Geniet ervan.
Knufffff -
11 Augustus 2008 - 11:56
Ursula:
Ha Juliane,
Sorry, ik kan geen Zweeds, dus ik mail gewoon lekker in het Nederlands!! Goed te horen dat je zulke leuke ervaringen opdoet. En dat indoortrainen klinkt niet verkeerd. Ik ben vorige week zaterdag terug uit Canada. Je moet de foto's in sept even komen bekijken. Het was zo gaaf!!! Liefs Ursula -
11 Augustus 2008 - 13:21
Han:
Hoi Juliane,
Zo zie je maar weer je bent nooit te oud om te leren.
Veel plezier en succes -
11 Augustus 2008 - 16:03
Johan:
Nou nou.... Ik vind het erg jammer dat je in zo'n vervelende situatie zit. Denk dat het wel goed komt met je.
Have fun.. liefs johan -
11 Augustus 2008 - 21:11
Leo:
Eh... knäckebröd... -
16 Augustus 2008 - 09:54
Roelie:
Hey,
Vanochtend met m'n neus op het heptathlon verspringen gezeten tussen de coaches van BRA, POL, RUS, UKR en GBR dus heb ook nog wel tips haha!
Ook commercial display area verkend op Olympic Park, alles super groot.
Kom het nog goed met jullie grasmat voor woensdag?