Emigratie naar Zweden - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Juliane Klemp - WaarBenJij.nu Emigratie naar Zweden - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Juliane Klemp - WaarBenJij.nu

Emigratie naar Zweden

Door: Juliane

Blijf op de hoogte en volg Juliane

06 November 2008 | Nederland, Nijmegen

Nog maar 6 weken en dan ga ik naar Zweden emigreren! Ik volg mijn liefde en passie. De eersten maanden tot de zomer ga ik aan de slag als Assistant Venue Manager Halmstad voor het UEFA EK onder 21 jaar. Via deze site ga ik jullie op de hoogte houden van mijn emigratie avonturen.

Just 6 weeks until I will emigrate to Sweden. I am following my love and passion. The first time I will work as Assistant Venue Manager in Halmstad for the UEFA EK Under 21 Chamionship.

My adres (from the 20th of December):
Askängsbacken 5, 1 tr
SE-16865 Bromma
Tel: 0046-703553055
Mail: julianeklemp@hotmail.com

• 06 November 2008 - 19:00

Mark Bos:

Geweldig, leuk Juliane! Goede stap! Zweden is een prachtig land met leuke mensen. Heel veel plezier en succes!!! Mark

• 06 November 2008 - 19:13

Ilse Thijssen:

Nog 6 weken..jee wat gaat de tijd snel! Ga je zeker volgen via deze site. Gaat vast helemaal goedkomen in Zweden! Nu moet ik alleen een nieuw klimmaatje vinden..jammer is dat!

Geniet nog maar even hier in dit kikkerlandje!

• 06 November 2008 - 19:21

Arno Mul:

Al een tijdje je uit het oog verloren. Leuk om dit van je te lezen.

De keren dat ik in Zweden was, heb ik het altijd enorm naar m'n zin gehad, dat zal voor jou vast ook gelden.

Je liefde voor voetbal?

A.

• 06 November 2008 - 23:03

Ina:

Juliane

A lot of fun and happiness in Sweden.
    Hopelijk zie ik je nog bij de 7 heuvelenloop maar anders ga er van genieten. Als ik de kans krijg ga ik je bezoeken.

Liefs Ina XX

• 07 November 2008 - 05:43

Andy:

Wat ga je nu weer doen. Je bent er eentje van uiterste. Maar je volgd wel je passie. En dat is belangrijk. Veel plezier in Zweden.

• 07 November 2008 - 09:08

Lucia:

Gaaf hoor Juliane. Ik heb bewondering voor je.
    Wat een uitdaging. Ik hoop dat je een fantastische tijd gaat hebben daar in Zweden met je lover en je passie.
    Succes en ik ga je zeker volgen via deze site.
    Het ga je super goed.
    Groetjes Lucia

• 07 November 2008 - 12:47

Caroline:

Hoi Juliane,
    het gaat schijnbaar goed met je! Leuk om te horen. Ik heb je nieuwe adres opgeschreven en laat wel weer eens van me horen. Ik ga begin volgend jaar ook verhuizen. Ja we gaan samenwonen! Ik zal je tzt een adreswijziging sturen.Hou me van de ontwikkelingen op de hoogte. Veel geluk en plezier en tot ziens!

• 07 November 2008 - 21:31

Ellen M. ;-) :

Ben benieuwd of je daar ook gezellige collega's krijgt. De gezelligste van NL ken je nu :-) Vind t echt super voor je hoor!!! Maarreh, hoe moet je toch serieus over je lippen krijgen dat je in Bromma woont?!?

• 08 November 2008 - 08:31

Chris Te Braak:

Hallo Juliane,

Geweldig voor je, weet zeker dat het je gaat lukken. Wij houden contact.

Groeten Anneke en Chris

• 08 November 2008 - 10:52

Ydwine Knibbeler:

Hee Juliane!

Super leuk om te lezen wat je gaat doen, en dan ook nog naar 'mijn' Scandinavie... Ik ben STIKjaloers!
    Heel veel succes en geniet van het fijne, pure leven aldaar!

Liefs,
    Ydwine

• 08 November 2008 - 17:02

Jos:

He Juliana!!

Cool man!! Wauw, naar Zweden. Ga je speciaal voor het EK21 daarheen? Klinkt super. Niet alleen het EK21 (dat weten we immers hoe onvergetelijk dat is), maar ook Zweden is een enorm aantrekkelijk land. Ik benijd je!! En ik bewonder je keuze. Ik wil graag je avonturen volgen. Heel veel groet,
    Jos Broens

• 09 November 2008 - 08:44

Han:

Hoi,Juliana
    Heel leuk voor jou en Bo.
    Veel succes maar vooral geluk in jullie samenzijn.
    Hier alles oke', gisteren gewonnen van PSV

Han

• 09 November 2008 - 17:42

Clementine:

Hallo Juliane, wann bist Du denn mal wieder zu hause, ich wollte dich mal anrufen, weil ich mal Feine Stimme hören will.

• 10 November 2008 - 08:45

Esther Huijsmans:

Hoi Juliane,

Wat ontzettend leuk zeg! En mooi dat je het kunt combineren met het EK onder 21, wordt vast weer een geweldig toernooi!
    Heel veel plezier met Bo en wellicht tot ziens.

Groetjes Esther

• 14 November 2008 - 15:53

Sandra Bronkhorst:

Hee Juul,

wie had dat ooit gedacht!!! Ik wens jou en Bo alle geluk en heeeeel veel plezier daar tussen de voetbalmannen. Ben stiekem best een beetje jaloers, want het was ook hier hartstikke leuk. Hadden we nou toch dat biertje bij Jos maar gedaan! Of kan dat nog voordat je weggaat, misschien samen met Heleen als afscheid?? Zou ik wel leuk vinden hoor... Laat maar ff weten! Dikke knuffel,
    Sandra

• 14 November 2008 - 15:53

Sandra Bronkhorst:

Hee Juul,

Sandra

• 15 November 2008 - 15:20

Hubert Bögemann:

Hoi Juliane, wat leuk om te lezen. Je bent maar druk in de voetbalwereld. En nu naar Zweden. Ik denk dat je daar ook heel leuk op Ijslandse paarden kunt rijden. Ben benieuwd of je daar tijd voor zult hebben. Mocht je daar weer gaan rijden, dan lijkt het me leuk als je daar ook wat over schrijft. Veel plezier in Zweden. groet Hubert Bögemann