Even er uit in de zon - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Juliane Klemp - WaarBenJij.nu Even er uit in de zon - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Juliane Klemp - WaarBenJij.nu

Even er uit in de zon

Door: Juliane

Blijf op de hoogte en volg Juliane

08 Juli 2008 | Turkije, Istanbul

Wat lekker! 30 graad en lekker zon. Niks hoeft even. Ik ben er even ut met Roele. 5 dagen Istanbul. Lekker door de stad lopen, af en toe stoppen voor een kaffee en vervolgens even ztten lezen n de schaduw. Ons hostel s super relaxed met een dakerras en utzcht op de Bosporus en aan de overkant het andere gedeelte van de stad. Hier zitten we dus in de ochtend van ons ontbijt te genieten! Zelf onze kamer heeft dit uitzicht. Vandaag even lekker de toerist uitgehangen. De Blauwe Moskee bezocht en de Grote Markt. Toch echt indrukwekkend. En vooral de lekker vriendelijke relaxde stemming doet even goed. En om de zo veel uur hoor je de Moeisin roepen door de luidsprekers van de moskees en dan werd je wel bewust dat je toch best ver weg bent in een andere cultuur. Morgen nog een stad en dan lekker een dag op de boot de Bosporos op. Heb er zin in.

• 12 Juli 2008 - 09:09

Heike:

hi juliane, hast du keine fotos in der türkei gemacht oder finde ich sie bloß nicht.hoffe dir gehts gut.lg heike