Weekendje weg
Door: Juliane
Blijf op de hoogte en volg Juliane
15 Oktober 2008 | Slowaakse Republiek, Bratislava
De stad was erg gezellig. Kleine gezellige straten, veel cafe's en bars. Veel charme en relaxde stemming in deze stad. En omdat we ook nog super weer hadden bestond ons weekend voornamelijk uit in de zon zitten, kaffee drinken, lezen, een beetje rondlopen, coktail drinken etc. Super relaxed en zeer aangenaam. Tja, en bij zo'n weekend is het zo weer zondag en moeten we terug. In de laatste week vooraf hadden we onze plannen aangepast omdat ik voor een conferens in Zweden was uitgenodigd. Dus ben ik mee naar Zweden. Maandag ochtend vanuit Stockholm met een heel klein vliegtuigje naar Halmstad waar de conferens zou gaan plaatsvinden. Een vliegtuig voor maar 20 mensen, maar er waren zelfs maar 7 gasten. Toen we instapten deelde de pilot lunchpaketten uit. Erg grappig.
De conferens ging over het EK voetbal volgend jaar in Zweden en ik mocht over mijn ervaringen vertellen van afgelopen jaar. In een perfecte van endels en zweeds. Aan het einde van de rit wachte een wag naar huis op me van in totaal 8 uur (auto-trein-vliegtuig-trein-bus). Maar het was het toch allemaal waard. En - Bratislave is zeker een (romantisch) weekeindje waard!